fbpx

Your Choice, Jouw keuze
Zo eenvoudig is dat

Your Choice is uniek door maatwerk tegen betaalbare prijzen/
Wij zijn een Nederlands bedrijf, afgesplitst van onze Meubelfabriek in Culemborg. Via onze meubelfabriek leveren wij onder andere uit aan heel veel winkels in Nederland en België. Uiteraard horen wij regelmatig berichten uit de markt, maar uiteindelijk misten we een beetje de echte feeling met de markt.

Het gevolg is dat we besloten hebben een afsplitsing te maken en een winkel te openen op een van de grootste meubelboulevards in Nederlands, het Alexandrium. Nergens in Nederland komen zo veel mensen tegelijk samen, en met deze mensen: zo veel meningen; en daar kunnen we wat mee.

ONZE MEUBELFABRIEK

In onze meubelfabriek in het midden van het land worden alle meubels gemaakt. In onze fabriek in Culemborg wordt heel veel met de hand gemaakt, oerdegelijk dus. We hebben daar bijvoorbeeld een naaiatelier, waar diverse naaisters continu de meubelhoezen produceren, we vinden er een snij-afdeling, waar alle stof- en leerstukken zo efficient mogelijk worden gesneden. Verder vinden we er een rompenmaker en natuurlijk de stoffeerders. Ons bedrijf biedt continu werk aan 20 mensen die er voor zorgen dat u een stuk kwaliteit in huis haalt voor een zeer redelijke prijs.

Het voordeel van zelf produceren

Het grote voordeel van zelf produceren is dat je flexibel kunt zijn. Flexibiliteit die terug te vinden is in het complete productieproces. Een zitting breder, hoger, smaller of dieper. Pootjes onder de fauteuil die groter, kleiner, breder of smaller, hoger of lager moeten zijn. Stofferen in stof die door u zelf aangeleverd wordt.
Kiezen uit een gigantisch grote collectie stof en leerstalen van uitsluitend hoge kwaliteit.

DE JUISTE KEUZE IN NEDERLANDSE ZITMEUBELEN

Bij Your Choice Meubelen vindt u een grote collectie woonprogramma’s. Een grote collectie, leverbaar in stof, leer of combinaties van stof en leer en in diverse modellen en uitvoeringen. Wij leveren complete woonconcepten aan particulieren. Maar ook voor projecten zijn wij een voor de hand liggende leverancier. Hiervoor kunnen wij leveren onder nóg scherpere condities. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar onze winkel in Woonmall Rotterdam Alexandrium?
Klik hier voor een kijkje in onze winkel

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?